Moon Wellness Massage - Ris og Ros

Tak fordi du besøgte vores hjemmeside. Har du ris eller ros, eller ønsker du blot at skrive en hilsen, kan du klikke på den blå knap.
Skrevet af Peter, d. 10-03-2013
Jeg kommer fast ved Moon Wellness Massage hver 3-4. uge, når jeg kommer træt og udkørt hjem fra Scotland. Thai/Olie-massagen er perfekt og helende, alt stress og diverse skavanker, forsvinder med det samme. Altid et smil og en rigtig god snak, er der også tid til. Tak for det. Hilsen Kong Peter.
Skrevet af Søren, d. 27-02-2013
Den BEDSTE massage jeg nogensinde har fået....i er virkelig et par piger der ved hvad i har med at gøre....kan VARMT anbefales ! 1000-TAK piger ;)))
Skrevet af Claus, d. 12-02-2013
ขอบคุณสำหรับนวดดี, ผู้หญิงบางอร่อยเลวร้ายเกินไปคุณแต่งงานและความศรัทธาจากนั้นคุณสามารถเป็นไปได้ว่าอีกต่อไป มาแล้วอีกครั้งก็เป็นเรื่องที่มหัศจรรย์

ทั้งหมดที่ดีที่สุด!

เคลาส์
Skrevet af Verner, d. 27-01-2013
Har været en del gange har altid fået en super behandling af nogle altid søde piger. En massage man har glæde af længe efter. Har jeg et problem som med min skulder er der hjælp at hente, tusinde tak.
Skrevet af Anne Melchiorsen , d. 21-01-2013
Hold da op en GOD oplevelse, jeg fik idag kl 930 ,- fantastisk søde piger, der kunne deres kram. Jeg kommer helt sikkert igen ;-) Tak for det

Jeg vil anbefale jer til alle jeg kender :-)
E-mail:
Skrevet af Henrik, d. 15-09-2012
man kan sige 3 ting om stedet - fantastisk, Fantastisk og FANTASTISK - har prvet forskellige massøser i byen, hun er nok byens bedste
Skrevet af Anne, d. 14-09-2012
Har netop været en smut på briksen.
Utrolig skøn massage.
Super søde og smilende massører.
Kommer helt sikkert igen.
Tusind tak for super dejlig behandling.
Skrevet af MesterJacob, d. 27-08-2012
Professionel og meget dygtige massører. Der bliver taget fat, valuta for pengene. Alletiders til ømme rygstykker eller blot afslapning. Bad og cola, når du er færdig.
Skrevet af Michael, d. 15-08-2012
Super god massage. De er meget søde og venlige. Jeg kan varmt anbefale et besøg her. De tager godt fat og er virkelig dygtige. TAK for den bedste massage jeg har oplevet. Jeg har været der 3 gange og kommer helt sikkert igen. Rigtig fine lokaler.
Skrevet af Pelle, d. 02-08-2012
Super massage. Rart at de giver sig god tid. Dejligt at de smiler så meget, man kan mærke de er glade.
Skrevet af Tom, d. 08-07-2012
Jeg fik massage af 2 dejlige smilende massøser. Jeg fik en blanding af olie og thai massage, det var første gang jeg prøvede thai massage. Det vil jeg varmt anbefale at prøve, det var dejlig og jeg kommer helt sikkert igen.
E-mail:
Skrevet af Peter, d. 07-07-2012
Det kan jeg varmt anbefale, du er som født på ny når du forlader Moon Massage,
super godt....
Skrevet af Henrik, d. 21-04-2012
Jeg blev betjent af 2 dejlige søde smilende massøser hvor jeg fik en blanding af olie og thai massage, da det var første gang jeg prøvede thai massage !! DET VAR FANTASTISK og kommer helt sikkert igen
Skrevet af Nico, d. 14-03-2012
Kan godt anbefale af få massage hos Moon. Super god behandling.

Prisen er yders rimlig.
Skrevet af Frede, d. 06-03-2012
Super fin massage, som kommer godt omkring ens behov.
det er virkelig godt af-stressene da massage er meget rolig, og i sikker hånd.
man fornemmer hurtig hun har mange års erfaring, og er stærk man kan virkelig mærke henderes til stedeverelse
jeg komer igen